Despre mine


English                                                                                                                                    Limba română

A spune celorlalți cine ești reprezintă unul dintre cele mai dificile lucruri pe care cineva le poate face, și asta pentru că este o mare provocare să știi tu însuți cine ești cu adevărat. Dar nu voi face acest lucru, cel puțin nu aici. În schimb, voi lăsa postările de pe blog să vorbească de la sine. Nu pentru că este mai ușor, ci pentru că aceasta este singura modalitate prin care un dialog cu doi actori poate fi clăditcu succes – prin descoperirea Celuilalt.

Din păcate, această abordare are o fisură serioasă: îți oferă puterea de a apela la judecăți de valoare (cu privire la autor, sau la subiectele de discuție abordate). Din acest motiv vă invit să depășiți această tentație și să alegeți varianța judecăților de constatare. Iar abia după ce avem această atitudine, putem purcede în a împărtăși argumente, opinii sau sentimente ce pot duce către developarea discuției pe temele alese.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s